nº referencia: 4654 || Fecha:25/05/2018

CARTES PER A NEMBA, CARTES PER A ELX...HUI CELEBREM EL DIA D´ÀFRICA.

CARTES PER A NEMBA, CARTES PER A ELX

 

 

T´agradaria que les teues paraules viatjaren més de set mil kilòmetres? 

T´il·lusiona descobrir la realitat del cor africà? Vols conèixer als ciutadans del pais de les mil colines? T´agradaria rebre a setembre una carta des de Nemba?

 

Et proposem una activitat engrescadora, creativa... volem facilitar la comunició entre els estudiants de Nemba (Ruanda) i els de l´ IES L´Assumpció d´Elx. Per a desenvolupar la iniciativa, ens recolzem a la vuitena edició del projecte de Vountariat de Cooperació de la Universitat Miguel Hernández d´Elx. Si ens vols acompanyar, endavant, és ben sezill.

 

Com? Agafa un full A4 i si t´agrada pintar: pinta; si t´agrada dibujar: dibuixa; i si t´agrada escriure: escriu. Suggerim  una carta, a la qual pugues descriure el teu dia quotidià: aficions, menjars i música preferida. Això sí, per a facilitar la comunicació ha de ser en anglés, amb una extensió de vint línees estaria genial. Els bons desitjos personals i les reflexions sobre el futur d´Europa i Àfrica també pot tenir unes línees. I per exemple, un clàssic: què t´agradaria ser de major? Com són cartes creatives, pots decorar cada carta amb dibuixos, poemes...

 

Com a data límit, per a entregar aquestes lletres creatives disposem fins  el dijous 14 de juny de 2018.

 

Cadascú a setembre, quan reiniciem el curs 2018-2019, tots els que han participat, rebran una carta des de Nemba i podrem aprendre junts sobre Àfrica i sobre el món.

 

 

Dia d´Àfrica.

IES L´Assumpció, Elx, 25 de maig de 2018.

Professor: José Antonio Serrano Oliver

 

SERRANO OLIVER, JOSE ANTONIO

Responder


No hay respuestas