nº referencia: 4374 || Fecha:07/11/2016
Canal informativo de la Conselleria d'Educació.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport posa a disposició dels equips directius dels centres educatius, del professorat, de les famílies i, en general, de la societat valenciana, un canal de comunicació mitjançant l'aplicació de telèfon mòbil Telegram. Si us uniu al canal @gvaEducacio tindreu al vostre abast, de dilluns a divendres, informació que us pot interessar.


Aquesta informació està referida a ordres, bases i resolucions que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que poden ser del vostre interés, així com informació útil sobre diferents ajudes en matèria educativa, inscripcions a cursos, calendaris de proves i altres qüestions relatives al funcionament diari del sistema educatiu valencià.

El canal @gvaEducacio de Telegram iniciarà el seu funcionament el dimecres 2 de novembre. És molt fàcil rebre la informació d'aquest butlletí per a telèfons mòbils:

    1. Cal que s'instal·leu al telèfon mòbil l'aplicació Telegram

    2. Busqueu @gvaEducacio

    3. Uniu-vos al nostre canal

Voldríem que aquest missatge el transmetéreu als docents i els pares i les mares del vostre centre educatiu, així com a representants de la vostra comunitat educativa.

 


La Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte pone a disposición de los equipos directivos de los centros educativos, del profesorado, de las familias y, en general, de la sociedad valenciana, un canal de comunicación mediante la aplicación de teléfono móvil Telegram. Si os unís al canal @gvaEducacio tendréis a vuestro alcance, de lunes a viernes, información que os puede interesar.

Esta información está referida a órdenes, bases y resoluciones que se publican en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que pueden ser de vuestro interés, así como información útil sobre diferentes ayudas en materia educativa, inscripcioness a cursos, calendarios de pruebas y otras cuestiones relativas al funcionamiento diario del sistema educativo valenciano.

El canal @gvaEducacio de Telegram iniciará su funcionamiento el miércoles 2 de noviembre . Es muy fácil recibir la información de este boletín para teléfonos móviles:

    1. Es necesario que os instaléis en el teléfono móvil la aplicación Telegram

    2. Buscad @gvaEducacio

    3. Uníos a nuestro canal

Querríamos que este mensaje lo transmitierais a los docentes, padres y madres de vuestro centro educativo, así como a los representantes de vuestra comunidad educativa. 

 

 

 

 

Arias Sánchez, Félix

Responder


No hay respuestas