nº referencia: 3095 || Fecha:14/02/2012
Assemblea de pares, mares i docents, ahir a l'IES L'Assumpció

Prensa:

 

«Todos estamos en el mismo barco»

Anit, en un ambient de solidaritat i ganes de treballar per frenar els retalls, vam celebrar una assemblea al centre per informar de primera mà els pares i mares dels nostres alumnes, dels quals en van assistir més de cinquanta. Quinze professors hi vam estar també per compartir amb ells els diversos punts de vista.
En primer lloc, Félix, el nostre director, els explicà la situació del centre i el perquè de la suspensió temporal de les activitats extraescolars que no estaven ja pagades per les famílies. També els informà de la nostra decisió de no utilitzar llibres de text l'any vinent, una proposta que beneficia les economies domèstiques, com a mesura de pressió perquè les editorials facen força també davant de l'Administració.
També els companys que actuem com a enllaços sindicals hi vam fer algunes explicacions per desmuntar les mentides que cada dia apareixen en la premsa per desprestigiar el nostre treball i la lluita per allò públic.
Les opinions que van expressar els pares i mares van coincidir en la necessitat d'unir esforços per fer front a una ofensiva que no es detindrà en el sector públic, i que va contra els drets de les persones que vivim del nostre treball. També van interessar-se pel calendari de mobilitzacions previst, i van demanar informació periòdica al respecte. Per això, a banda d'explicar-los les properes mobilitzacions (el 19 contra la reforma laboral, la concentració del 23 a l'Ajuntament i la manifestació del 25 a Alacant), vam acordar que penjarem la informació que ens vaja arribant en el web del centre, amb el fi que tota la comunitat del nostre institut estiga ben informada sobre el que va passant i preparant-se.

 

http://porlaeducacionpublicaya.blogspot.com/2012/02/assemblea-de-pares-mares-i-docents-lies.html

Sanchíz i Torres, Sergi

Responder


No hay respuestas