nº referencia: 2651 || Fecha:04/05/2011

EL DIVENDRES 6 DE MAIG, ENTREGA DE TROFEUS I CLAUSURA DELS JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS. EL NOSTRE INSTITUT CAMPIÓ DE BÀSQUET INFANTIL MASCULÍ.

El proper divendres, 6 de maig en el Camp de Rugbi de la Ciutat Esportiva d’Elx, es realitzarà l’acte de clausura dels Jocs Esportius Municipals. A les 17:30 h. de la vesprada començaran les activitats previstes i l’entrega de trofeus serà a les 20:00 h.

El nostre institut ha participat este curs amb cinc equips: dos de bàsquet masculí i tres d’handbol (un masculí i dos femenins). Aproximadament 55 xics i xiques han estat entrenat i competint des del mes de novembre fins al final d'abril. Els equips han estat entrenats i dirigits per alumnes del nostre centre.

Podem dir que la seva participació ha estat excel·lent mantenint en totes les competicions el desig de millorar i un bon comportament esportiu.

L'equip de Bàsquet Infantil Masculí "B" ha resultat guanyador de la competició i per tant campió d'Elx. Aquest equip arreplegarà la seva copa en l’entrega de trofeus del dia 6 de maig.


Des d'ací volem felicitar a totes les jugadores i jugadors  per la seva participació,  pel seu desig de superació i pel bon comportament demostrat durant tot l'any.

També agrair el treball realitzat als seus entrenadors i entrenadores i animar-los a que continuen col·laborant amb el nostre institut l'any vinent.
 

   

 

Sánchez Ibáñez, Pere

Responder


No hay respuestas