nº referencia: 4654 || Fecha:25/05/2018 || Visitas: 362

CARTES PER A NEMBA, CARTES PER A ELX...HUI CELEBREM EL DIA D느FRICA.

CARTES PER A NEMBA, CARTES PER A ELX

 

 

T큑gradaria que les teues paraules viatjaren ms de set mil kilmetres? 

T큛l톖usiona descobrir la realitat del cor afric? Vols conixer als ciutadans del pais de les mil colines? T큑gradaria rebre a setembre una carta des de Nemba?

 

Et proposem una activitat engrescadora, creativa... volem facilitar la comunici entre els estudiants de Nemba (Ruanda) i els de l IES L퀮ssumpci dElx. Per a desenvolupar la iniciativa, ens recolzem a la vuitena edici del projecte de Vountariat de Cooperaci de la Universitat Miguel Hernndez d퀲lx. Si ens vols acompanyar, endavant, s ben sezill.

 

Com? Agafa un full A4 i si t큑grada pintar: pinta; si t큑grada dibujar: dibuixa; i si t큑grada escriure: escriu. Suggerim  una carta, a la qual pugues descriure el teu dia quotidi: aficions, menjars i msica preferida. Aix s, per a facilitar la comunicaci ha de ser en angls, amb una extensi de vint lnees estaria genial. Els bons desitjos personals i les reflexions sobre el futur d퀲uropa i 픣rica tamb pot tenir unes lnees. I per exemple, un clssic: qu t큑gradaria ser de major? Com sn cartes creatives, pots decorar cada carta amb dibuixos, poemes...

 

Com a data lmit, per a entregar aquestes lletres creatives disposem fins  el dijous 14 de juny de 2018.

 

Cadasc a setembre, quan reiniciem el curs 2018-2019, tots els que han participat, rebran una carta des de Nemba i podrem aprendre junts sobre 픣rica i sobre el mn.

 

 

Dia d느frica.

IES L퀮ssumpci, Elx, 25 de maig de 2018.

Professor: Jos Antonio Serrano Oliver

 

SERRANO OLIVER, JOSE ANTONIO

Responder


No hay respuestas