Utilizar el buscador avanzado >>


4 COMENTARIOS . Aparecen las respuestas asociadas a los comentarios encontrados.

Página actual : 1. Selecciona página:  
1

  Sánchez Ibáńez, Pere    2009_10
Fecha:
 04/03/2010
nº: 2039
    BENAGÉBER. Hem baixat al pantŕ i hem navegat per les seves aigües
Ampliar Aquest matí ha eixit un sol meravellós, era el dia ideal per a la pràctica del piragüisme. Hem baixat a les voreres del pantà, hem tocat l'aigua i hem disfrutat del plaer de lliscar sobre ella amb una piragua. Per la vesprada ens hem endinsat en els boscos del pantà y hem realitzat jocs d'orientació. Aquesta nit anirem a la discoteca, ens posarem les nostres millors gales i gudirem d'una nit de festa més que merescuda. Demà la tornada. Recordem als pares i mares que arribarem al voltant de les 5:30 hores de la vesprada.
    0 respuestas    Sánchez Ibáńez, Pere    2009_10
Fecha:
 03/03/2010
nº: 2033
    BENAGÉBER, Plou i fa sol .....
Ampliar Tot el matí plovent, hem realitzat activitats a l'interior: hoquei i tir amb arc. Al migdia l'Arc de Sant Martí ens ha anunciat que la pluja s'acabava. En la vesprada ja solejada, hem realitzat activitats en l'exterior: tirolina, eurobungi, pont tibetà i passarel·la. Demà si el temps ens acompanya ens esperen les piragües.
Des de la direcció de l'alberg ens demanen que els pares i mares no criden al centre si no és en cas d'emergència o necessitat realment important ja que tenen bloquejat el bon funcionament del centre per l'excés de cridades no sempre imprescindibles.
    0 respuestas    Sánchez Ibáńez, Pere    2009_10
Fecha:
 02/03/2010
nº: 2031
    BENAGÉBER. Esplčndit i solejat dia fins que la pluja, a mitja vesprada, ha decidit aparčixer.
Ampliar Esplèndit i solejat dia fins que la pluja, a mitja vesprada, ha decidit aparèixer. Pel matí hem realitzat senderisme fins arribar a les coves de la bruixa de Barxell. Ha estat una marxa agradable per un medi natural espectacular, pantà de Benagéber, boscos de pins, barrancs, fonts naturals,....
Per la vesprada una vegada iniciades les activitats, la pluja ha fet aparició i hem canviat de plans dedicant-nos a fer jocs a l'interior.
Demà continuarem informant.
    0 respuestas    Sánchez Ibáńez, Pere    2009_10
Fecha:
 01/03/2010
nº: 2028
    BENAGÉBER: l'alumnat de 1r de secundŕria inicia les activitats en la natura.
Ampliar Després d'un viatge tranquil ens hem acomodat en les instal·lacions del centre de vacances de Benagéber. Per la vesprada, després del dinar,  rappel, tirolina, escalada i quads.
Per començar no està mal, no?
En altra secció de la web podeu veure algunes fotos de les activitats.
Tot marxa bé! Continuarem informant ....
    0 respuestas  Página actual : 1. Selecciona página:  
1